Paraplyorganisation for de bornholmske golfklubber og baner

DanCenter - match

 

 
Forside
DanCenter-match
Information
Tilmelding
 


Gudhjem Golf Klub står for
turneringen i 2016 og DanCenter er  igen sponsor og i år spilles New Course, Old Course og BGK´s bane.

 

 


Information om årets DanCenter-turnering 2019

Golfspillernes paradis

På Bornholm er naturen ikke noget som man tager ud og besøger. Den er der hele tiden og man er midt i den med stejle dramatiske klippekyster, urskovlignende skove med anemonetæpper i bunden. Danmarks bedste badestrande og det største vandfald er bare nogle af naturperlerne man kan opleve på Bornholm. Intetsteds er naturen så nærværende som på de bornholmske golfbaner og netop naturoplevelsen har betydet at nogle af øens golfhuller, af førende tidsskrifter er kåret som nogle af Danmarks bedste golfhuller. Nu er der en unik mulighed for at prøve de meget forskellige golfbaner på en gang. DanCenter-matchen fører dig gennem tre dejlige golfbaner og deltager man også i formatchen, får man den gamle bane i Rø med to gange. Samtidig deltager man i en hyggelig og attraktiv turnering hvor de gode traditioner fastholdes og nyheder kommer til.

Prisen for deltagelse vil fortsat indeholde match-fee, velkomstarrangement med sandwich, øl og vand, frokostbuffet/platte på de tre spilledage og et storslået afslutningsarrangement.

Hvad er deltagergebyret
Deltagergebyret på Dkr. 1.400,- pr. person skal være indbetalt senest den 1. maj 2019: Rø Golfbaner/Gudhjem Golfklub, Spellingevej 3, 3760 Gudhjem.
Bank: Sydbank reg. nr. 6060 kt.nr. 1139623. Max. 140 deltagere.

Tilmeldingen bliver først registreret når beløbet er indbetalt.

Hvor skal vi bo - hvad med reservationer.
Her på siderne kan man finde reservationer af både færge og indkvartering.

Formatch
En god tradition skal fastholdes og udbygges. I 2019 afholdes der Formatch den  20. maj på New Course kl. 10 med løbende start og 21. maj på Old Course.
Tilmelding er nødvendig og prisen er kr. 250,-/match (uden frokost). Marker ved tilmelding, brug Golfbox eller ring til Rø Golfbaner 56484050.

Flaskehuller
Der vil være flaskehuller på alle tre baner. New Course hul 10 og 18. BGK hul 1 og 9, Old Course hul 4 og hul 13.

Spilledage
22., 23. og 24. maj 2019. Der spilles på de to baner i Rø. Startlister ligger på www.golfbox.dk ca. en uge før. Der spilles med gunstart kl. 9.00. Matchen skydes af 4,5 timer senere, hvorefter man kun må færdigspille påbegyndte huller. Et hul betragtes som påbegyndt når bare en i bolden har slået ud.

Der gøres opmærksom på at scorekort skal afhentes senest 30 minutter før starttid. Spilleren skal fremvise gyldigt handicapbevis.

Præmier
Der vil som sædvanligt være et overdådigt præmiebord.

Særlige proportioner
De af R & A Rules Limited og The United States Golf Association fastsatte regler samt klubbernes lokale regler er gældende. Damerne spiller fra rød tee, herrerne fra gul. Afgørelse ved lige scorer. Resultatet af de sidste lige 9, 6, 3 og sidste hul. Er resultatet stadig lige foretages der lodtrækning. Der må ikke anvendes caddie, dog kan eltrollys benyttes. Golfbiler kun mod forevisning af lægeerklæring.
Afstandsmåler tilladt. Kanonstart kl. 09.00 – 4,5 timer

Handicapbegrænsning er max. 54 tildelte slag

Velkomst og afslutningsarrangement
Tirsdag den 22. maj bydes deltagerne velkommen med et arrangement i Café Mellembyerne (Nordlandshallen) med sandwich og en øl/vand kl. 19.00. Afslutningsarrangementet den 24. maj er med spisning, underholdning og overrækkelse af præmier er igen på Hotel Abildgaard kl. 19.30. Drikkevarer øl-vand-vin inkluderet under spisningen. (19.30 – 21.30)

Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte turneringsledelsen på Rø Golfbaner.