Bornholm Masters 2022

Kære golfspiller.

Turneringen spilles i Rø på begge baner den 27. juli og den 29. juli.

EKSTRA ekstra og det er gratis
Den 28. juli er der golfclinic og mulighed for at få noget information om solenergi ved Obton, endnu en oplevelse. Se mere om det på pdf-filen. Tilmelding kan ske sammen med tilmelding til golfspillet.

Vi kan være op til 120
Der var i 2021 99 tilmeldte spillere, fantastisk flot, taget i betragtning at vi havde Covid 19. Der var 26 nye spillere med, som aldrig tidligere havde været med i turneringes 12-årige levetid. I skrivende stund har vi stadig Covid 19 i hele landet, men med de nye vacciner, 3. stik m.m. håber jeg på, at alt nok skal falde på plads, så vi kan mødes i uge 30.
I 2021 var vejret lidt blandet, onsdagen var fantastik fin med masser af sol og næsten ingen vind, men den kom så til gengæld med fuld styrke om fredagen, som gjorde at nogle spiller foretrak at gå i restauranten, men søde mennesker og god stemning var der alligevel. Der var masser af gaver til alle spillere, tak, tak til alle vores fantastiske gode sponsorer.

Spil på begge baner
Igen i 2022 spiller vi stableford, onsdag og fredag i uge 30, og vi spiller henholdsvis New Course og Old Cource.
Der spilles på begge baner hver dag, dette er for, at alle spillere kommer hurtigere i klubhuset. Dem som spiller New Cource onsdag, spiller så Old Cource fredag og omvendt.
Længste drive for alle 3 rækker på New Cource vil være hul 7. Tættest pinden vil være hul 12, husk at noter jer dette.
Længste drive for alle 3 rækker på Old Cource vil være hul 17, og tættest pinden være hul 4, husk at noter jer dette.
Vi spiller efter DGU regler, og er den enkelte i tvivl, så spørg din markør.
Jeg opfordrer igen i år til, at alle spiller lidt hurtigere, saml op når du ved, at du ikke kan opnå point på hullet, det fremmer spillet meget.

Præmier og spisning
Efter fredages runde vil der være præmieoverrækkelse, og som sidste år vil der være to rækker for herrerne (grundet den store tilslutning), A-rækken fra 0,0-20,0 og B rækken fra 20,1-36,0 og en række for damerne 0,0 – 36,0.
Det højeste antal tildelte slag i turneringen vil være 36 slag, uanset om ens handicap er højere.
Forhåbentlig vil Bornholms Tidende komme og fotografere spillerne om fredagen, derfor opfordrer jeg jer alle til at blive, til dette er overstået, det vil ske umiddelbart efter præmieoverrækkelsen.
Efter golf og præmieoverrækkelsen har Benjamin i restauranten lavet en 2 retters menu som vil koste 250 kr. pr. person + drikkevarer. Middagen vil have starttid kl. 18.30.

Tilmelding og betaling
I 2022 vil tilmeldingen ske via online formular (som udfyldes og sendes)
I skemaet udfyldes felterne og stargebyr på 200 kr. + greenfee, ugekort mv. indbetales til:
Gudhjem Golfklub: konto 6060-113 96 23 eller mobilpay 12197, Gudhjem Golfklub, kun herefter er tilmeldingen accepteret.
Max. tilmelding er 120 spillere.

Rabatmulighed
Jeg har sammen med Team Bornholm igen i år lavet en aftale, som går ud på, at såfremt I booker igennem dem på www.teambornholm.dk, vil I få 10 % på leje og færgebilletter, men husk at nævne Bornholm Masters 2022.
Jeg ved godt, at jeg er tidlig ude, men jeg fornemmer, at vi godt kan blive lige så mange i 2022 som vi var i 2021.
Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer, og jeg glæder mig til et par rigtige hyggelige dage sammen med jer, et par gode runder golf, godt selskab og ikke for at glemme, – godt vejr.
For jer som kommer overfra, så husk at bestille bolig og færgebilletter i god tid, der er run på Bornholm, og det skyldes bl.a. de efterhånden fornuftige færgepriser.
Lad nu være med at bestille færge hjem fredag eftermiddag, men tag evt. en om aftenen eller vent til lørdag.

Vi ses på Bornholm i uge 30.
På gensyn.
Morten Kofoed
Mobil 23 98 43 37
bornholmmasters@gmail.com

  Emne
  Tilmelding til Bornholm Masters 2022

  Dit navn (påkrævet)

  Din e-mail (påkrævet)

  Dit mobiltelefon nummer (påkrævet)

  Dit handicap max. 36 (påkrævet)

  Klub og medlemsnr. (påkrævet)

  Hvor meget vil du deltage
  Turnering 27. og 29. juliObton Clinic 28. juliSpisning hos Benjamin den 29. juli - Betaling for spisning fredag sker direkte til Benjamin i restauranten

  Prisvalg Bornholm Masters 2022
  Turnering - kr. 200,-Turnering + Greenfee for begge dage kr. 900,-Turnering + Ugekort med spil på begge baner i hele uge 30 - kr. 1.200,-Turnering + greenfee + buggy de to dage - 1.400,-Turnering + ugekort + buggy hele ugen - 2.200,-

  Husk at tilmelding først er gældende når det valgte beløb er indbetalt til Gudhjem Golfklub