Dancenter

Turneringen er fuldtegnet

Old Course, New Course

DanCenter – matchen 
bliver igen en forårsklassiker
01. – 03. juni 2022.

Arrangementet indeholder match-fee, velkomstarrangement, frokostbuffet/platte på spilledagene og et storslået afslutningsarrangement.

Velkomstarrangement
tirsdag den 31/5-22 kl. 19.00 i Nordlandshallen
Café Mellembyerne
Afslutningsarrangementet er
fredag den 03/6-22 kl. 19.30 på Hotel Abildgaard.
Øl – vand – vin ad libitum er inkluderet.

Der er 128 deltagere tilmeldt. Nye tilmeldte kommer på venteliste.
HUSK! Tilmeldingen er kun endegyldig når turneringefee er indbetalt.
Bank: Sydbank reg. nr. 6060 kt.nr. 1139623. MobilePay nr. 12197 mr.: GGK

TilmeldingTilmelding lokale

Information om årets DanCenter-turnering 2022

Golfspillernes paradis
På Bornholm er naturen ikke noget som man tager ud og besøger. Den er der hele tiden og man er midt i den med stejle dramatiske klippekyster, urskovlignende skove med anemonetæpper i bunden. Danmarks bedste badestrande og det største vandfald er bare nogle af naturperlerne man kan opleve på Bornholm. Intetsteds er naturen så nærværende som på de bornholmske golfbaner og netop naturoplevelsen har betydet at nogle af øens golfhuller, af førende tidsskrifter er kåret som nogle af Danmarks bedste golfhuller. Nu er der en unik mulighed for at prøve de meget forskellige golfbaner på en gang. DanCenter-matchen har ændret konceptet og spilles nu alene i Rø. Det vil sige at du får ”den største perle af dem alle” Old Course hele 2 gange, derudover spilles New Course, hvor der er en fantastisk udsigt over Østersøen og Christians Ø. Samtidig deltager man i en hyggelig og attraktiv turnering hvor de gode traditioner fastholdes og nyheder kommer til. Prisen for deltagelse vil fortsat indeholde match-fee, velkomstarrangement med tapas buffet, øl og vand, frokostbuffet/platte på de tre spilledage og et storslået afslutningsarrangement.

Hvad er deltagergebyret
Deltagergebyret på Dkr. 1.595,- pr. person (excl. evt. formatch kr. 250,-)
Tilmeldingen er først gældende når beløbet er modtaget.

Formatcherne koster 250,- pr. stk. og tilmelding er først gældende når betaling er modtaget. Vi har stor succes med vores ugekort (1.000,- pr. person) Det er derfor blevet besluttet at man for 2.025,- pr. person får, matchen, formatcherne, og naturligvis frit spil hele ugen til denne pris !

Golf Buggy´s: Vi oplever meget stor efterspørgsel på disse: En god ide vil derfor være at reservere disse til turneringen i 2021 ! Priserne bliver som følger:
3 dage: 750,- / 7 dage ifbm. ”ugekort” 1.000,-
Bank: Sydbank reg. nr. 6060 kt.nr. 1139623.
MobilePay nr. 12197 mr.: GGK

Max. 128 deltagere.
Tilmeldingen bliver først registreret når beløbet er indbetalt.
Hvor skal vi bo – hvad med reservationer.
Vi anbefaler gerne ophold på Hoteller, pensionater mv. – Vi samarbejder med en lang række af disse, derudover råder vi over en række golfferiehuse ved banen, som ligeledes kan lejes.
Formatch
En god tradition skal fastholdes og udbygges. I 2022 afholdes der Formatch den 30. maj på New Course kl. 10.30 med løbende start og 31. maj på Old Course, samme tid.
Tilmelding er nødvendig og prisen er kr. 250,-/match (uden frokost). Marker ved tilmelding eller ring til Rø Golfbaner 56484050.

Flaskehuller
Der vil være flaskehuller på alle tre baner. New Course hul 10 og 18. / Old Course hul 4 og hul 13. Spilledage
01., 02. og 03. juni 2022. Der spilles på de to baner i Rø. Startlister offentliggøres senest på velkomstmødet (tirsdag) og hvis muligt på www.golfbox.dk inden. Der spilles med gunstart kl. 9.00. Matchen skydes af 4,5 timer senere, hvorefter man kun må færdigspille påbegyndte huller. Et hul betragtes som påbegyndt når bare en i bolden har slået ud.

Der gøres opmærksom på at scorekort skal afhentes senest 30 minutter før starttid. Spilleren skal fremvise gyldigt handicapbevis. Præmier
Der vil som sædvanligt være et overdådigt præmiebord. Særlige proportioner
De af R & A Rules Limited og The United States Golf Association fastsatte regler samt klubbernes lokale regler er gældende. Damerne spiller fra rød tee, herrerne fra gul. Afgørelse ved lige scorer. Resultatet af de sidste lige 9, 6, 3 og sidste hul. Er resultatet stadig lige foretages der lodtrækning. Der må ikke anvendes caddie, dog kan eltrollys benyttes, Golfbiler er ligeledes tilladt ved gangbesvær. Afstandsmåler tilladt. Kanonstart kl. 09.00 – 4,5 timer Handicapbegrænsning er max. 54 tildelte slag

Velkomst og afslutningsarrangement
Tirsdag den 31. maj bydes deltagerne velkommen med et arrangement i Café Mellembyerne (Nordlandshallen) i 2022 bliver det foreløbig en overraskelse – kl. 19.00. Afslutningsarrangementet den 03. juni med spisning, underholdning og overrækkelse af præmier er igen på Hotel Abildgaard kl. 19.30. Drikkevarer øl-vand-vin inkluderet under spisningen. (19.30 – 21.30)
Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte turneringsledelsen på Rø Golfbaner.