NOVASOL 2024

Turneringen er åben for tilmelding

Novasol Matchen 2024 afvikles fra den 27. – 31. maj 2024 med en formatch på Old Course den 26. maj.
Turneringen spilles på: New Course – Old Course – New Course – Old Course med en indlagt fridag om onsdagen.
Tilmelding:
Tilmelding senest den 1. april og bemærk, at tilmeldingen først er glædende når betalingen er modtaget – “Først til mølle”. Der er i alt 124 pladser – herefter oprettes venteliste.
Alle fire runder spilles på Rø Golfbaner og de tre bedste runder tæller med i den samlede stilling.
Pris:
Deltagergebyret udgør kr. 2.450,- pr. person og inkl. Ugekort (26. maj – 1. juni) til spil på begge baner, matchfee til formatch, velkomstarrangement, tre gange frokostbuffet på spilledagene 27. 28. og 30. maj, samt afslutningsmiddagen den 31. maj på Hotel Abildgaard, Tejnvej 100, 3770 Allinge.
Deltagergebyr for spillere fra de bornholmske klubber: NBGK: 1.295,- | GGK: 1.495,- | BGK og Nexø: 1.695,-
Buggy:
Det vil være muligt at leje en buggy (der er 25 biler til rådighed) – først til mølle. Prisen er kr. 1.200,- for et ugekort – en runde pr. dag. Ekstra runder kan tilkøbes for kr. 150,- pr. runde. HUSK! Buggyer skal bestilles dagen før, inden kl. 12.00, også selv om man har ugekort.
Betaling:
Tilmeldingsfee kan/skal betales til: Sydbank Reg. 6060 kt. 113 9623 – Alternativt kan indbetaling ske via MobilePay: 12197 Gudhjem Golfklub.
Formatch:
Formatchen er åben for alle golfere og afholdes søndag den 26. maj kl. 10 på Old Course og er inkl. i deltagergebyret. Prisen for golfere, der ikke deltager i selve NOVASOL matchen udgør kr. 300,- + kr. 75,- i matchfee. Tilmelding skal ske på Golfbox.
Velkomst arrangement:
Deltagerne bydes velkommen med et arrangement på Café Mellem Byerne i Nordlandshallen søndag den 26. maj kl. 19.00. Adgang for en ekstra person kan tilkøbes for kr. 250,-
Afslutning:
Afslutningsarrangementet foregår på Hotel Abildgaard fredag den 31. maj kl. 19.30. Adgang for en ekstra person kan tilkøbes for kr. 350,-

Tilmelding på Gudhjem Golfklubs webside

Proportioner i øvrigt:
Runder og spilleform:
Der spilles 4 x 18 huller stableford. Mandag den 27. maj på New Course, tirsdag den 28. maj på Old Course, torsdag den 30. maj på New Course og fredag den 31. maj på Old Course. De tre bedste scorer er gældende i turneringen. Der er en fælles fridag onsdag den 29. maj.
Start og spilletid:
Der spilles med gunstart i alle runder kl. 09.00. Matchen skydes af 4½ time senere på Old Course og 5 timer senere på New Course, hvorefter man kun må spille påbegyndt hul færdigt. Et hul betegnes som påbegyndt, blot en enkelt spiller har slået ud på hullet.
Rækker og handicap:
Der spilles i rækkeopdelte bolde og på 3. og 4. spilledag går “top 8” i hver række ud efter “leaderboard princippet”. Rækkerne vil blive fordelt ligeligt, så det er forskellige rækker, der starter tættest på klubhus i hver runde.
Spillerne opdeles i 4 grupper, med flydende handicapindex, så grupperne bliver ca. lige store. Max. spillehandicap er 54 og der sker handicapregulering efter formatchen, men ikke under selve turneringen. Det handicap man starter med gælder, som udgangspunkt, i alle fire runder. Skulle det vise sig, at der registreres, at der er spillere, der spiller væsentligt bedre end deres handicap, forholder matchledelsen sig ret til at foretage handicapregulering af den enkelte spillers handicap under matchen.
Scorekort og registrering:
Bekræftelse af fremmøde skal ske i Shoppen senest 30 min. før starttid og handicapbevis fremvises på forlangende.
Scorekort føres elektronisk online via golfbox app.
Præmier:
Mange præmier fra blandt andet NOVASOL, Øens hoteller og meget mere.
Særlige proportioner:
De af The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews fastsatte regler, samt klubbernes lokale regler er gældende. Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee. Afgørelse ved lige scorer: Resultatet af de sidste 18, 9, 6, 3 og sidste hul. Er resultatet stadig lige foretages lodtrækning.
Der må ikke anvendes caddie, dog kan el-trollys og buggys benyttes.
Matchledelse:
Carsten Hæstrup, Gudhjem Golfklub, Rø Golfbaner
tlf. 56484050 mail: carsten@roegolfbane.dk

Hovedsponsor:
NOVASOL